Als consument heeft u bij ons recht op een bedenktijd, ook wel herroepingsrecht, tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U kunt binnen de genoemde termijn de bestelling annuleren waarop het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug zal worden betaald. Voor deze teruggave dient u wel het product met alle toebehoren, voor zover mogelijk, in originele staat en verpakking aan ons te retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de consument en zijn afhankelijk van de tarieven van de gekozen vervoerder. 

Op producten met een beperkte houdbaarheid is het herroepingsrecht niet van toepassing. Deze kunnen dus niet geretourneerd worden en de verkoop zal na succesvolle betaling definitief zijn.  

Mocht u gebruik willen maken van het herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@tiendalatina.nl. We zullen u instructies geven betreffende de retourprocedure en, zodra het product of producten uit uw bestelling in goede orde bij ons zijn binnengekomen, zullen we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.